Våra tjänster

Vi på Bilservicehuset använder oss av Midlands kvalitetsoljor. Midland är ett oljemärke i Sverige och Europa. Förutom ett brett smörjmedelssortiment för olika fordonstyper har Midland i Sverige koncentrerat sig på att leda utvecklingen inom områdena garantier och miljö.

AVGASSYSTEM

Ett avgassystem och alla dess delar har på grund av sin direkta inverkan på motorns förbrukning och drift blivit viktigare än någonsin sedan de nya europeiska riktlinjerna för utsläppskontroll (Euro I, II, III och IV) trädde i kraft i januari 2005.

Rätt avgassystem kommer se till att motorn alltid:

Ger maximal effekt
Håller lägsta möjliga bränsleförbrukning.
Släpper ut minimalt med avgaser
Dessutom förlängs livslängden på andra viktiga motordelar som ventilsystem, ljuddämpare, lambdasensorer och katalysator.

Vi har även rostfria system i vårt sortiment. Ett rostfritt avgassystem är ett system där samtliga rördetaljer, plåt, stålull och upphängningar är i rostfritt stål.

BYTA AVGASSYSTEM

Det är viktigt att ett avgassystem blir rätt avlastat i samtliga upphängningar och absolut tätt i alla skarver så är detta något man bör ta hjälp av en verkstad för att få bytt. Vi hjälper dig gärna med din bils avgassystem till ett bra pris.