Bilverkstad Gävle

Bilverkstad Gävle

Vi är en bilverkstad i Gävle som utför bilservice och reparationer på alla bilmärken, men vi är  särskilt duktiga på Citroën. Vi är en Godkänd bilverkstad och del av Autoexperten och våra bilmekaniker kombinerar lång erfarenhet med modern teknik och it för bästa resultat.

Boka tid idag eller kom in på drop-in på Bilservicehuset, din bilverkstad i Gävle. Nedan ser du ett axplock av våra tjänster.

Milbaserad service

AC-service

Avgassystem

Byta däck

Byta stötdämpare

Byta bromsar

Kopplingsbyte

Oljebyte

Det finns få problem som våra erfarna bilmekaniker inte löst genom åren. Vi är experter på kamremsbyte, kopplingsbyte, motorreparation, bilservice och AC-service.

För att inte tala om hur många gånger utför tjänster som byta bromsar, byta däck, byta koppling, oljebyte, felsökning, hjulinställning, balansering och punktering och mycket mer. Så tveka inte, boka din bilservice idag på din bilverkstad i Gävle.

 

Autoexperten bilverkstad i Gävle

Vi är en stolt del av bilverkstadskedjan Autoexperten, vilket gör att du som kund känna dig trygg och säker med den service och förmåner vi erbjuder. Vi reparerar och ger bilservice på ett fackmannamässigt sätt enligt tillverkarens instruktioner, vilket innebär att du behåller nybilsgarantin på bilen om sådan finns kvar.

I övrigt lämnar vi alltid 3 års funktionsgaranti på alla reservdelar. Autoexperten assistansförsäkring ger hjälp längs vägen vid tekniska fel eller punktering och ingår utan kostnad i 12 månader när du servar din bil hos oss

Boka bilservice eller drop-in!