Våra tjänster

Våra mekaniker och tekniker kombinerar expertis och lång erfarenhet och med modern teknik och IT. Hos oss kan du vara trygg med att vi gör ett bra jobb.

FRAM / BAKVAGNSREPARATIONER

Bilens uppförande och köregenskaper beror på många olika faktorer som är konstruktionsspecifika. Bland de viktigaste faktorerna är bilens axelsystem och hjulupphängning. Hjulupphängningen ger hjulen de rätta banorna för dess fjädrande rörelser samt överför de krafter som verkar mellan körbanan och bilen till karosseriet och ramen.

Vi reparerar din fram -eller bakvagn och har tillgång till ett brett sortiment med framvagnsdelar och bakvagnsdelar framtagna för att matcha din bils konstruktion optimalt.

Vi hjälper dig dessutom med spindelleder, länkarmar, stab/stag krängningshämmare, styrleder, styrstag, bärarmar, länkarmslagringar, kulleder och en mängd bussningar till just din framvagn.

Kontakta gärna oss om du är osäker eller har några frågor när du skall byta framvagns -och bakvagnsdelar på din bil. Vi hjälper dig på ett tryggt och säkert sätt!